Nová společnost s ručením omezeným - 3. vydání právo - účetnictví - daně - Josková, Lucie (Grada, 2018)
Kniha řeší komplexně právní, daňové i účetní aspekty všech společností s ručením omezeným. Součástí jsou možné formulace společenské smlouvy a mnoho příkladů. Nové vydání zohledňuje názorový posun, ke kterému aktuálně dochází.
Keywords: Právo