Psychosociální adaptace ve stáří a nemoci - Ptáček, Radek (Grada, 2021)
Psychosociální adaptaci lze definovat jako schopnost integrace onemocnění nebo zdravotního postižení do jednotlivých oblastí života, identity, sebepojetí a vnímání těla. Předkládaná publikace systematicky shrnuje problematiku psychosociální adaptace ve stáří a nemoci.
Keywords: Psychologie odborná