DPH 2018 - zákon s přehledy - Dušek, Jiří (Grada, 2018)
V osvědčené publikaci autor na schématech názorně "zobrazuje" zákon o DPH. Úplné znění platné k 1. 1. 2018 je doplněno schématickým znázorněním nejčastěji používaných paragrafů zákona. V příloze jsou uvedeny formuláře.
Keywords: Daně