Futbaloví machri, 2. diel Tímový duch - Schreuder, Benjamin (Bambook SK, 2026)
Keď sa na ihrisku stretne tímový duch, skutočné kamarátstvo a viera v zázraky, padá jeden gól za druhým.
Keywords: Příběhy, deníky