Manuál běžce - Červinka, Pavel (Grada, 2023)
Kouzlu běhání už po propadly miliony lidí. Ať už s ním teprve začínáte a chcete se jen udržet v kondici, jste na běhání už dlouho závislí, nebo máte chuť neustále posouvat své limity a závodní ambice, v Manuálu běžce pro svou kategorii naleznete vše potřebné.
Keywords: Sport; Fitness a kondice; Trénink