Jóga podle čaker - Anodea, Judith (Alferia, 2018)
Prostřednictvím podrobně popsaných pozic (ásan) a jejich účinků, bioenergetických a dechových cvičení, manter, vedené meditace a základů jógové filosofie posunete svoji jógovou praxi na vyšší úroveň. Dlouho očekávaná kniha od autorky Velké knihy o čakrách a Těla Východu, mysli Západu vychází konečně i v češtině.
Keywords: Harmonie těla a duše