Make Time: Staň sa pánom svojho času a nauč sa sústrediť na podstatné - Knapp, Jake (Grada SK, 2026)
Aj vy môžete prestať s pasívnym reagovaním na požiadavky moderného sveta a začať si zámerne robiť čas na veci, na ktorých záleží!
Keywords: Osobní rozvoj a kariéra; Šťastný život; Úspěch a motivace