Záhada mestečka Cinnamon Falls Vitajte v Cinnamon Falls! - Killmore, R.L (Metafora SK, 2025)
Nechajte sa očariť kúzlom jesennej atmosféry v Cinnamon Falls. Všetko sa zdá byť dokonalé. Až do momentu, keď sa v obľúbenej reštaurácii Rosie's Diner nájde mŕtvola. Život obyvateľov Cinnamon Falls sa obráti naruby. Do ich domovov sa vkráda strach a nikto netuší, komu môže veriť.
Keywords: Beletrie; Romantika, romány pro ženy