Zmeňte otázky, zmeňte svoj život - Adams, Marilee (Grada SK, 2026)
Na tom, aké otázky kladiete sebe aj svojmu okoliu, záleží viac, než si myslíte.
Keywords: Osobní rozvoj a poznání; Komunikace; Komunikační dovednosti; Mindfulness; Sebepoznání; Uvědomělý život; Kariéra a zaměstnání; Úspěch a motivace; Sebedůvěra a emoce; Vztahy, láska, rodina