Sila zlozvyku Šokujúca biológia našich závislostí - Brendborg, Nicklas (Grada SK, 2025)
Pre všetkých, ktorí chcú pochopiť biologickú podstatu súčasných zlozvykov, a zabrániť, aby sa z nich stali závislosti.
Keywords: Psychologie pro každého; Životní styl; Přírodní vědy