Psychologické aspekty neistoty - Bavoľár, Jozef (Grada SK, 2025)
Táto kniha ponúka čitateľovi prehľad v súčasnosti dominantných perspektív týkajúcich sa konceptu neistoty v kontexte psychológie. Aké sú základné spôsoby komunikácie neistoty? Aké sú dopady neistoty na naše psychické zdravie? Dokážeme ju využiť vo svoj prospech? Toto všetko a viac sa dozviete práve v publikácii Psychologické aspekty neistoty.
Keywords: Psychologie a pedagogika; Psychologie; Psychologie odborná; Psychologie pro každého