Afirmace o Lásce č. 2 - Adam, Evan (Přemysl Dvořáček - Adam Evan, 2026)
Ctím s pokorou ryzí srdce a miluji jeho upřímné vjemy. Dovoluji si srdcem přijmout afirmace s lehkostí a vnímám jejich pozitivní sílu a energii.
Keywords: Mindfulness; Štěstí a pozitivní myšlení; Vztahy, láska, rodina