Vianoce v škótskej dedinke Odporúča Julie Caplinová - Ashcroftová, Donna (Metafora SK, 2025)
Pripravte si horúcu čokoládu, a kým jemné snehové vločky dopadajú na Vianočnú dedinku, prežite dotyk osudovej lásky...
Keywords: Beletrie; Romantika, romány pro ženy