Jahodová palacinkáreň Sunday Times Bestseller - Gilmore, Laurie (Metafora SK, 2026)
Nazrite do kuchyne príťažlivého šéfkuchára a objavte ten najlepší recept na palacinky a lásku!
Keywords: Beletrie; Romantika, romány pro ženy