Letný útek na vidiek - Caplin, Julie (Cosmopolis SK, 2025)
Doprajte si malé letné potešenie a pri osviežujúcom nápoji sa vydajte na romantický vidiek. V tieni košatých starých stromov a uprostred rozkvitnutých lúk sa odohráva príbeh jednej veľkej lásky, ktorá sa dostala do slepej uličky. Ako to však v živote býva, niekedy stačí aj malá zmena, aby sa iskra vášne nanovo rozhorela.
Keywords: Beletrie; Milostné romány