Staň sa nezničiteľným Životné lekcie od agentky tajnej služby - Poumpouras, Evy (Grada SK, 2025)
Zistite, že vaša skutočná sila sa neskrýva vo svaloch, ale v mysli, a staňte sa najlepšou, najodvážnejšou a najsilnejšou verziou seba samého.
Keywords: Osobní rozvoj a poznání; Komunikační dovednosti; Prezentace; Slovní sebeobrana, manipulace