Sokyňa Je tu, aby pomohla mojej dcére, alebo mi chce ukradnúť život? - Dalgliesh, J., M. (Cosmopolis SK, 2025)
ODPOVEDE SÚ NA SAMOM POKRAJI ŠIALENSTVA
Keywords: Beletrie; Dobrodružství, napětí, thrillery; Krimi, detektivky