Strom Serviceberry Ako nás príroda učí štedrosti a životu v dostatku - Kimmerer, Wall, Robin (Grada SK, 2025)
Hromadenie nás nezachráni, prosperita je vzájomná
Keywords: Harmonie těla a duše; Příroda kolem nás; Sebepoznání; Uvědomělý život; Životní styl; Filozofie