Počúvanie ako superschopnosť - King, Patrick (Grada SK, 2025)
Vytrénujte si zručnosť vnímať, čo druhí skutočne hovoria, a cestu do ich srdca máte otvorenú
Keywords: Komunikace; Komunikační dovednosti; Sebepoznání; Šťastný život; Vztahy, láska, rodina