Aby už vzťahy neboleli - Gibson, Lindsay (Grada SK, 2025)
Poraďte si dospelo s emocionálne nezrelými ľuďmi, odpútajte sa od nich a žite podľa svojich predstáv
Keywords: Osobní rozvoj a poznání; Komunikace; Sebepoznání; Uvědomělý život; Šťastný život; Sebedůvěra a emoce; Vztahy, láska, rodina