Priznaj, že ma miluješ - Caplin, Julie (Cosmopolis SK, 2026)
Pri šálke voňavého anglického čaju a maslových koláčikoch sa začítajte do úplne prvého príbehu, ktorý Julie Caplinová pred rokmi napísala pre svojich čitateľov. Čaká na vás príbeh z očarujúceho Londýna, v ktorom vám hlavná hrdinka prezradí, či priateľstvo naozaj môže prerásť do pravej lásky.
Keywords: Romantika, romány pro ženy; Milostné romány