Škola prírodných záhrad Navrhujeme, budujeme, pestujeme v malej permakultúrnej záhrade - Sekulová, Hanka (Grada SK, 2024)
Naučme sa, ako si navrhnúť, vybudovať, vysadiť, vypestovať, ochrániť a udržiavať prírodnú, jedlú, liečivú záhradu s vhodnými rastlinami, opeľovačmi a ďalšími zvieracími pomocníkmi. Nebojujme, naopak, využime schopnosti prírody. Spojme sa s ňou a spolupracujme.
Keywords: Zahrada, zvířata, příroda; Zahrada; Úprava zahrady; Zahradní rostliny