Škola nie je výchovný tábor 2 - Belešová, Mária (Grada SK, 2024)
Pokračovanie úspešnej príručky pre učiteľov i rodičov, plná užitočných postrehov a tipov, ako efektívne riešiť problémové správanie žiakov v školách a dosiahnuť trvalé zmeny k lepšiemu
Keywords: Psychologie a pedagogika; Rodičovství; Psychologie; Pedagogika; Rady pro rodiče; Předškolní pedagogika; Speciální pedagogika; Vysokoškolská pedagogika