Telovýchovné lekárstvo - Kolektív, autorov (Grada SK, 2025)
Výnimočná kniha pre všetkých, ktorí chcú zdravo aktívne žiť. Kolektív 20 autorov pripravil publikáciu s najnovšími poznatky z odboru telovýchovného lekárstva. Je určená špecialistom - športovým lekárom, medikom aj pre iné klinické odbory. Z publikácie môžu čerpať pre svoje vzdelanie aj tréneri a samotní športovci.
Keywords: Lékařské obory; Ostatní lékařské obory