Nehľadaj ma - Sigurdardóttir, Yrsa (Cosmopolis SK, 2026)
Nočná mora bez konca - to je nevyriešený prípad zmiznutia, ktorý teraz znova ožíva. Na jeho pozadí sa Týr a Idunn dozvedia odpoveď na otázku, ktorú čoskoro obaja oľutujú.
Keywords: Krimi, detektivky