Městem na kole Příručka městského cyklisty - Motýl, Jiří (Grada, 2018)
Jízdní kolo má i v našich městech obrovský potenciál. Prostě sednete a jedete, už žádný autobus, který nestihnete doběhnout, už žádné dlouhé přešlapování na zastávce, už žádné popojíždění nebo stání v koloně. Do práce, na nákup, do kavárny i na pracovní schůzku jezdí na kole stále více dívek, chlapců, mužů i žen. Proč byste nemohli i vy?
Keywords: Sporty; Zdraví a životní styl