Prvý pokus Dohoda znela: pomôžem mu a on ma bude na oplátku chrániť. - Reilly, Grace (Metafora SK, 2025)
Dohoda znela: pomôžem mu a on ma bude na oplátku chrániť
Keywords: Beletrie; Romantika, romány pro ženy; Young Adult, New Adult