Skrytí psychopati na pracovisku Ako prežiť toxické vzťahy - Gillespie, David (Grada SK, 2024)
Ak u šéfa či kolegu spozorujete psychopatické črty, utekajte. Ak to nejde, potrebujete si osvojiť pravidlá interakcie so psychopatom.
Keywords: Osobní rozvoj a poznání; Komunikační dovednosti