Opatrovateľstvo Starostlivosť o klienta v rodinnom prostredí a zariadeniach - Krišková, Anna (Grada SK, 2024)
Kniha ponúka pohľad na zhody aj odlišnosti pri opatrovaní v rodine aj v zariadeniach, s príkladmi z praxe a postupmi pre poskytovanie opatrovania. Je určená rodinám v situácii opatrovania člena domácnosti, opatrovateľom, ktorí vykonávajú denne svoje zamestnanie v rodinách alebo v zariadení sociálnych služieb a študentom v príslušných odboroch.
Keywords: Ostatní nelékařské profese