Ako sa stať príťažlivým pre ľudí - Reklau, Marc (Grada SK, 2024)
Získajte si rešpekt a obdiv, naučte sa budovať silné vzťahy a efektívne komunikovať. Spoločenská príťažlivosť nie je mágia pre vyvolených, ale zručnosť, v ktorej sa môže zlepšiť každý z nás.
Keywords: Osobní rozvoj a poznání; Komunikační dovednosti