Kouzelná třída v muzeu - Pospíšilová, Zuzana (Bambook, 2018)
Úspěšná knižní série pro začínající čtenáře pokračuje novým příběhem! Kouzelná třída se vrací a její dobrodružství s vílou Jasmínou nečekaně začínají s koncem školního roku. Prázdniny jsou přece jako stvořené pro překvapení.
Keywords: První čtení