Vianoce na škótskom hrade - Ashcroftová, Donna (Metafora SK, 2024)
Vitajte v zasneženej škótskej Vianočnej dedine, kde miestni obyvatelia píšu sviatočné priania a plnia sa tie najtajnejšie sny...
Keywords: Beletrie; Romantika, romány pro ženy