Afirmace o Lásce č. 1 - Adam, Evan (Přemysl Dvořáček - Adam Evan, 2026)
Miluji vlastní láskyplné srdce a objevuji krásu jeho ryzí čistoty, kterou srdce oplývá. Pravidelným čtením afirmací si velice pomáhám ke zklidnění mysli.
Keywords: Mindfulness; Štěstí a pozitivní myšlení; Vztahy, láska, rodina