Medúzy starnú opačne Prírodné tajomstvá dlhovekosti - Brendborg, Nicklas (Grada SK, 2024)
Vedeli ste, že existujú medúzy, ktoré starnú opačne, stromy, ktoré žijú nerušene tisíce rokov, takmer nesmrteľné baktérie a žraloky, ktoré majú viac ako štyristo rokov? Zdá sa, že príroda so svojimi zázrakmi a záhadami skrýva tajomstvo dlhovekosti. Práve o tomto tajomstve je tento medzinárodne úspešný bestseller.
Keywords: Přírodní vědy