Kníhkupectvo s vôňou škorice Otvorte dvere do kníhkupectva plného lásky, dobrodružstva a neodolateľných škoricových slimákov - Gilmore, Laurie (Metafora SK, 2025)
Hazel zbožňuje svoj život a prácu v kníhkupectve. Desí sa však blížiacej sa tridsiatky. Má totiž pocit, že jej mladosť bola jedna veľká NUDA. Noah si už vo svojom živote užil zábavy neúrekom. V poslednom čase sa začína až pričasto objavovať v Hazelinej blízkosti. Hazel si uvedomuje, že by sa mu mala vyhýbať, lebo jeho úsmev je až príliš sexi.
Keywords: Beletrie; Romantika, romány pro ženy