Život nie je psina - Crimi, Carolyn (Bambook SK, 2024)
Keď si odvážna Šarlota adoptuje Gusa, Romy, Tea a Pampúšika, zachráni tým nielen ich, ale aj seba, pomocníka Kevina a kocúra Džina, pričom spolu vytvoria jednu veľkú rodinu. Všetko sa však zmení, keď do ich svorky pribudne nový pes Degas. Pokúsi sa získať si srdce slečny Šarloty spolu s jej domovom, a budúcnosť svorky je zrazu vo vážnom ohrození!
Keywords: Dobrodružství, napětí, fantasy