Průvodce pro vysoce citlivé lidi Jak prožít šťastnější a vyrovnanější život - Orloff, Judith (Grada, 2018)
V knize naleznete praktické tipy, cenné rady a techniky, díky nimž se naučíte zvládat výzvy spojené s citlivostí, stanete se silnějšími a zároveň si v životě udržíte soucit a empatii. Zjistíte, jak s citlivostí co nejlépe zacházet v partnerských vztazích, pracovních kolektivech i při výchově dětí.
Keywords: Sebedůvěra a emoce; Štěstí a pozitivní myšlení; Vztahy, láska, rodina