Ako milovať - Richo, David (Alferia SK, 2024)
"Naše ego hľadá lásku, ale najprv ju musíme nájsť v sebe. Až keď sa nám to podarí, môžeme vystrieť ruku k druhým ako bohatí ľudia, ktorí sa chcú podeliť o svoj majetok, a nie ako žobráci, ktorí sa ho snažia uchmatnúť."
Keywords: Mindfulness; Sebepoznání; Vztahy, láska, rodina