Terapeutické využitie tejpovania - Kobrová, Jitka (Grada SK, 2024)
Kniha komplexne spracováva problematiku tejpovania. Tejpovanie je v súčasnosti jednou z najpopulárnejších metód vo fyzioterapii, rehabilitačnej medicíne aj terapii u športovcov. Pri jej koncipovaní autori vychádzajú z najnovších trendov v uplatňovaní metódy tejpovania a z vlastných praktických skúseností.
Keywords: Fyzioterapeut, rehabilitační pracovník