Pieseň vlka - Klune, TJ (Metafora SK, 2024)
Ox si myslel, že nikdy pre nikoho nebude nič znamenať. To sa však zmení, keď sa do domu na konci ulice nasťahuje rodina Bennettovcov s ich temným tajomstvom. Ox v nich nachádza priateľstvo, rodinu a možno aj čosi viac... Náhla vražda však celkom rozbije zdanlivú idylu.
Keywords: Sci-fi, fantasy