Poradenská psychológia a jej využitie v praxi - Kolektív, autorov (Grada SK, 2024)
Kniha ponúka vôbec po prvý raz na Slovensku unikátny pohľad na viaceré odborné témy a psychologické prístupy využívané v poradenskej a psychoterapeutickej praxi ako napríklad terapia zameraná na emócie a procesorientovaná terapia. Svojim obsahom a prístupom posúva poradenskú psychológiu na aktuálnu expertnú úroveň.
Keywords: Psychologie; Psychologie odborná