Zo života bábok - Klune, TJ (Metafora SK, 2024)
Victor žije v lesnom domčeku spolu so svojím nevlastným otcom Giom a dvoma robotickými priateľmi. Ich život by zdanlivo nemohol byť idylickejší, no žiadna idyla nemôže trvať večne. Keď sa na vrakovisku v lese nečakane objaví ešte stále živý android Hap, všetko sa zmení.
Keywords: Sci-fi, fantasy