Aby už detstvo nebolelo - Gibson, Lindsay (Grada SK, 2024)
Detstvo s nezrelými rodičmi v nás môže zanechať hlboké rany. Ak nedostaneme citovú starostlivosť, akú potrebujeme, naučíme sa seba a svet vnímať skreslene. Cesta von však existuje, a ak ste pripravení na zmenu, táto kniha je práve pre vás. Staňte sa svojím ideálnym rodičom, po akom ste vždy túžili, a rozkvitnite do sebavedomia a radosti zo života.
Keywords: Psychologie pro každého