Slzotvorca - Kvety amarantu 2. diel - Doom, Erin (Cosmopolis SK, 2024)
Nika a Rigel sa ocitli v starostlivosti manželov Milliganovcov. V blízkosti, akú ani jeden z nich doteraz nezažil. V bezpečí. Doma. Dokážu však navigovať rozbúrené vody vlastných citov a nenaraziť na traumy, ktoré si odniesli z detského domova?
Keywords: Romantika, romány pro ženy; Young Adult, New Adult