Ahoj, tu je Sam - Thao, Dustin (Cosmopolis SK, 2024)
Julie si svoju budúcnosť naplánovala do detailov. S priateľom Samom odídu z malého mesta, pôjdu na vysokú školu a leto strávia v Japonsku. Lenže Sam zomrie a všetko sa zmení. Zdrvená Julie sa neukáže na pohrebe, zbaví sa všetkých jeho vecí a pokúša sa naňho zabudnúť. Stále však túži naposledy počuť jeho hlas, a tak skúsi vytočiť jeho číslo, aby si vypočula nahrávku v jeho hlasovej schránke. A Sam... jej telefón zodvihne.
Keywords: Young Adult, New Adult