Útek na vidiek - Caplin, Julie (Cosmopolis SK, 2024)
Uprostred zakvitnutých lúk a zelených pahorkov sa odohráva ďalší romantický príbeh od obľúbenej Julie Caplinovej. Ilustrátorka Ella sa v ňom vydáva z Londýna na vidiek, aby si utriedila myšlienky. Život jej však komplikuje fenka Tess, o ktorú by sa mala postarať, aj mrzutý veterinár, ktorý nakoniec možno nie je taký príšerný, ako sa pôvodne zdalo.
Keywords: Milostné romány