Biznis marketing - Oreský, Milan (Grada SK, 2024)
Biznis zákazníci predstavujú lukratívny a komplexný trh vyžadujúci individualizované prístupy. Biznis marketing poskytuje ideálnu platformu na prehĺbenie vedomostí o konkurenčnej realite globálneho trhu, riadení vzťahov so zákazníkmi, manažmente dodávateľského reťazca, elektronickom obchode a súvisiacich oblastiach.
Keywords: Marketing a reklama