Human Design pre rodičov - Porter, Aypril (Alferia SK, 2024)
Pochopte váš vzťah so svojimi deťmi cez optiku Human designu
Keywords: Rodičovství; Harmonie těla a duše; Rady pro rodiče; Komunikace; Sebepoznání; Uvědomělý život; Vztahy, láska, rodina; Životní styl