Výcvik psa k dokonalej poslušnosti Obedience krok za krokom - Niewöhner, Imke (Grada SK, 2023)
Úspešná náučne spracovaná kniha postupne a názorne popisuje všetky kroky výcviku obedience. Vďaka nej každý majiteľ psa môže tento výcvik zvládnuť a vytvoriť si so svojim psom pevný vzťah dokonalej poslušnosti a vzájomnej radosti z tohto krásneho športu plného zábavy.
Keywords: Zahrada, zvířata, příroda; Zahrada; Chovatelství