Bitcoin a iné kryptopeniaze budúcnosti História, ekonómia a technológia kryptomien - Stroukal, Dominik (Grada SK, 2024)
Dá sa Bitcoin považovať za spoľahlivú digitálnu menu? Ako sa Bitcoiny vytvárajú? Koľko ich je a bude? Kde sa dajú kúpiť a ako sa s nimi pracuje? Nejde o pyramídovú hru? Stane sa raz peniazmi budúcnosti? A ak áno, ako si takú kryptomenu môže niekto kúpiť a bezpečne uchovať? Táto kniha je plná odpovedí na tieto ako aj na množstvo ďalších otázok.
Keywords: Finance a investování